FAQ — Dance Valley Festival (2024)

Table of Contents
FAQ ALGEMEEN Business andere vraag?

FAQ

Hier vind je alle antwoorden op veel gestelde vragen over Dance Valley Festival.

ENGLISH

ALGEMEEN

  • Dance Valley is een van de langstlopende dance festivals ter wereld en staat bekend om haar grote variatie van bekende artiesten, muziek en podia. Het festival vindt sinds 1995 plaats in recreational area Spaarnwoude, Velsen-Zuid.

  • De volgende editie vindt plaats op zaterdag 10 augustus 2024.

  • Dance Valley vindt plaats in Spaarnwoude, Velsen-Zuid.

    Adres: Oostbroekerweg 1, 1981 LR, Velsen-ZuiD

  • De minimum leeftijd voor Dance Valley Festival is 18 jaar (leeftijd op de dag van het festival). Iedere bezoeker is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij zich te dragen en op verzoek te tonen.

  • De line-up voor Dance Valley 2024 vind je hier.

    De timetable zal kort voor het festival online komen op onze Instagram.

  • De deuren van het terrein gaan om 12:00 uur open en het festival is afgelopen om 23.00.

  • De deuren blijven niet tot 23.00 open. Tot wanneer je naar binnen kan is afhankelijk van het type ticket dat je hebt aangeschaft.

    Regulier ticket: tot 21.00

    Deluxe ticket: tot 20.00

    Guest: tot 18.00

  • Ja, er zijn voldoende lockers aanwezig op het festivalterrein. Je koopt jouw locker van te voren via deze link.

  • Gedurende het festival kan je betalen met tokens (munten). Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenkassa’s. Helaas zijn munten van voorgaande jaren niet meer geldig. Ook worden tickets en munten niet gerestitueerd.

  • Om afval te verminderen, zullen we werken met een recycle-token systeem. Dit betekent dat je bij binnenkomst één gratis recycle-token ontvangt. Wanneer je je eerste drankje haalt, lever je je recycle-token in. Vanaf dat moment lever je je lege beker in telkens wanneer je een nieuw drankje haalt. Als je geen lege beker inlevert, moet je 1 extra token betalen, dus wees slim en lever die lege bekers in!

  • Ja! Leuk! Maar wel alleen met je telefoon of digitale camera. Deel jouw video’s en foto’s met #dancevalley op Facebook, TikTok en Instagram en maak kans op gratis tickets voor Dance Valley 2025!

    Professionele apparatuur voor foto’s en video’s is niet toegestaan.

  • Het is niet toegestaan om je eigen eten of drinken mee te nemen naar Dance Valley. We hebben een geweldige selectie van lekkere en gezonde gerechten en dranken. Ook genoeg vegetarische opties.

    Heb je voedselallergieën of andere vragen over het eten bij Dance Valley? Neem dan contact met ons op via info@dancevalley.nl.

  • Op Dance Valley hanteren we een ZERO TOLERANCE-beleid ten aanzien van drugs. Zowel hard- als softdrugs zijn verboden op het festivalterrein.

  • Dance Valley is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn echter geen aparte plaatsen voor mindervaliden bij de podia. De organisatie raadt mindervalide bezoekers aan rekening te houden met het heuvelachtige terrein, waar onder meer het grote aantal bezoekers en het weer invloed op kunnen hebben. Bij alle toiletblokken zijn mindervalidentoiletten aanwezig. Er zijn geen aparte invaliden parkeerplaatsen, we hebben echter wel parking special tickets. Daarmee ben je gegarandeerd van een parkeerplek vlakbij de entree. Je kan ook afgezegd worden bij de Kiss & Ride.

  • Ben je je ruggengraat kwijtgeraakt? Of iets anders? Direct na het festival verzamelen we alle gevonden voorwerpen en proberen we die terug te krijgen bij de rechtmatige eigenaar. Laat ons weten wat je bent kwijtgeraakt via dit formulier.

    • Parfum: Niet toegestaan.

    • Zonnebrandcrème: Toegestaan, mits het geen spuitfles is. Vaak zijn er smeerteams van KWF aanwezig en bij hitte zijn er pompjes met zonnebrandcrème beschikbaar.

    • Make-up: Toegestaan als het in de originele verpakking zit.

    • Deodorant: Alleen toegestaan in roller-vorm, spuitbussen zijn niet toegestaan.

  • Ja, je mag medicijnen meenemen naar het festival als ze noodzakelijk zijn voor je gezondheid. Ook eten en vloeistoffen die je nodig hebt vanwege overgevoeligheden (allergieën) of een ziekte/aandoening zijn toegestaan. Dit moet wel in combinatie met een medicijnpaspoort, dat je gratis kunt opvragen bij je huisarts, apotheek en/of medisch specialist. Voor vragen kun je contact opnemen via info@dancevalley.nl

  • Je scoort jouw tickets voor Dance Valley 2024 in onze officiële ticketshop.

    Doordat we dit jaar meer headliners hebben dan ooit, gaat de kaartverkoop ontzettend hard. Wacht daarom niet te lang met het halen van je kaartje.

    Indien we uitverkocht zijn kun je via deze link kaartjes kopen op ons resale platform

  • Om fraude en ongewilde kaarthandel tegen te gaan ontvang je je kaartje(s) pas in de periode vlak vóór het festival. Tot dat moment bevinden de kaartjes zich veilig in ons ticketsysteem. Uiteraard kunnen de kaartjes binnen ons systeem wel tussentijds overgezet worden op een andere naam, of worden doorverkocht, mocht dat nodig zijn.

  • Je kunt je e-mail wijzigen via deze link.

  • Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon of een screenshot te maken van te voren.

  • Ja. Controleer de orderbevestiging die je na je aankoop in je e-mail hebt ontvangen. Ga naar 'mijn bestelling' en wijzig de naam op je ticket.

  • Voor andere vragen kun je con act opnemen via de website van onze ticketpartner.

  • Het adres is: Oostbroekerweg 1, 1981 LR, Velsen-Zuid

  • Vanaf de Rhoneweg nabij NS-station Amsterdam Sloterdijk vertrekken de eerste pendelbussen om 11:00 uur naar het evenemententerrein. Deze pendelbussen blijven gedurende het hele evenement rijden. De busrit duurt ongeveer 25-30 minuten.

    Je haalt jouw pendelbusticket van te voren via onze ticketshop. Een pendelbusticket kost € 15,75 in de voorverkoop.

    Terugreis vanaf het festival

    Houd voor de terugreis rekening met een korte wachttijd bij de pendelbushalte op het festivalterrein. Houd tevens rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit je kluisje en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 van het festivalterrein naar station Sloterdijk.

    Houd rekening met de laatste trein- en bustijden terug naar huis.

  • Onze officiële buspartner verzorgt vanuit zo’n 100 plaatsen in Nederland busreizen naar Dance Valley (en weer terug). Check via deze link waar er in de buurt van jouw woonplaats een bus vertrekt.

    Zelf een busreis organiseren met je vriendengroep? Dat kan tot 5 dagen van te voren. Je organiseert jouw busreis hier.

    Zorg dat je tijdig aanwezig bent voor zowel de heen- als terugreis!

  • Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride”. De locatie van de Kiss & Ride wordt duidelijk met borden aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

    Kom vroeg om drukte te voorkomen.

  • ROUTEBESCHRIJVING:

    Het navigatieadres: Oostbroekerweg 1, 1981 LR, Velsen-Zuid

    Gebruik dit adres totdat je de snelweg en verkeersborden met ‘P. DANCE VALLEY’ ziet. Volg vanaf dat moment de borden voor de snelste route en schakel je navigatie uit.

    Vergeet je parkeerticket niet, je kunt je parkeerticket via deze link halen.

    Vanaf de A9 staan er speciale ‘Dance Valley’ borden langs de weg die je naar de juiste afrit leiden. Let goed op de verwijzing op de tekstwagen(s). Hierna verwijzen ‘P. Dance Valley-borden’ je richting de parkeerplaats.

    We raden aan om vroeger te komen om drukte te vermijden.

  • Dance Valley heeft een goede parkeerplaats met drainage, verlichting en verkeersregelaars. Je haalt jouw parkeerkaart via deze link.

    • Parkeerkaart: € 20,50

    Het parkeertarief bedraagt € 20,50 in de voorverkoop en € 25 op de parkeerplaats. Je ontvangt voorafgaand aan je reis per e-mail de belangrijkste vervoersinformatie voor je trip naar Dutch Valley. Zo bespaar je geld en ga je voorbereid op stap! Volg de gele borden naar de parkeerplaats.

    • Parkeerkaart Speciaal: € 40,75

    Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op het hoofdparkeerterrein vlakbij de entree? Bestel dan een ‘Parkeerkaart Speciaal’.

    Dit parkeerterrein is gedraineerd en extra goed verlicht. Zo staat je auto beter in het zicht en is de kans op een vastgelopen auto door eventuele regen minimaal.

  • Het navigatieadres: Oostbroekerweg 1, 1981 LR, Velsen-Zuid.

    Kom je met de fiets, scooter of motor? Dan parkeer je deze gratis op de aangewezen parkeerplaats dicht bij de hoofdingang.

Business

  • Wij accepteren geen ongevraagde aanvragen van artiesten. Als dit beleid verandert, zal dit worden aangekondigd op onze website en via onze social media kanalen. De line-up voor 2024 is compleet.

  • De markt van Dance Valley is exclusief gecontracteerd, evenals het eten. We nemen dus geen aanvragen hiervoor aan.

  • Vul ons persformulier in. Voor meer persinformatie, rechtenvrij beeld of videomateriaal kun je mailen naar info@dancevalley.nl.

andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Dan kan je ons mailen op info@dancevalley.nl. Door ons te e-mailen, bevestig je dat je alle informatie in deze FAQ hebt gelezen.

FAQ — Dance Valley Festival (2024)
Top Articles
Everything You Need To know About Six Flags St. Louis - Best in the Lou
San Francisco CA Real Estate - San Francisco CA Homes For Sale | Zillow
No Hard Feelings (2023) Tickets & Showtimes
Why Are Fuel Leaks A Problem Aceable
Ups Stores Near
The Daily News Leader from Staunton, Virginia
Martha's Vineyard Ferry Schedules 2024
Alpha Kenny Buddy - Songs, Events and Music Stats | Viberate.com
Gameplay Clarkston
Pj Ferry Schedule
Tabler Oklahoma
Lesson 2 Homework 4.1
Ella Eats
Signs Of a Troubled TIPM
Slushy Beer Strain
Everything You Need to Know About Holly by Stephen King
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Apus.edu Login
State HOF Adds 25 More Players
Saatva Memory Foam Hybrid mattress review 2024
Danforth's Port Jefferson
Curver wasmanden kopen? | Lage prijs
Iroquois Amphitheater Louisville Ky Seating Chart
Egizi Funeral Home Turnersville Nj
Glover Park Community Garden
Slim Thug’s Wealth and Wellness: A Journey Beyond Music
Engineering Beauties Chapter 1
Bòlèt Florida Midi 30
Vivaciousveteran
Lexus Credit Card Login
Spirited Showtimes Near Marcus Twin Creek Cinema
How To Improve Your Pilates C-Curve
134 Paige St. Owego Ny
Fbsm Greenville Sc
Graphic Look Inside Jeffrey Dresser
Adecco Check Stubs
Cheap Motorcycles Craigslist
De beste uitvaartdiensten die goede rituele diensten aanbieden voor de laatste rituelen
Laurin Funeral Home | Buried In Work
Build-A-Team: Putting together the best Cathedral basketball team
1v1.LOL Game [Unblocked] | Play Online
Gifford Christmas Craft Show 2022
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
Callie Gullickson Eye Patches
COVID-19/Coronavirus Assistance Programs | FindHelp.org
Luciane Buchanan Bio, Wiki, Age, Husband, Net Worth, Actress
Arginina - co to jest, właściwości, zastosowanie oraz przeciwwskazania
Rocket Bot Royale Unblocked Games 66
Electric Toothbrush Feature Crossword
Access One Ummc
Itsleaa
Craigslist Centre Alabama
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5413

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.